ΕΥ ΖΗΝ STUDIOS & SUITES

Το ξενοδοχείο Ευ Ζην Studios & Suites ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2005. Βρίσκεται στο κέντρο της γραφικής Αράχωβας και αποτελεί την καλύτερη επιλογή διαμονής επιβεβαιώνοντας επάξια τον τίτλο του.

Η θέση του ξενοδοχείου αποτελεί πραγματικό προνόμιο. Στον κεντρικό δρόμο του χωριού και ακριβώς απέναντι από το νέο Parking της Αράχωβας και σε απόσταση αναπνοής από την κεντρική πλατεία του χωριού. Επομένως οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν μαγαζιά για φαγητό και διασκέδαση μέσα στην Αράχωβα, χωρίς να χρειαστούν μετακίνηση με αυτοκίνητο. Επιπλέον η θέση του ξενοδοχείου είναι δίπλα στην έξοδο του χωριού προς Δελφούς και Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, κάτι που σημαίνει ηρεμία και εύκολη πρόσβαση σε κάθε είδους δραστηριότητα στην περιοχή.

Στο πετρόκτιστο συγκρότημα που κλέβει τις εντυπώσεις με τον παραδοσιακό χαρακτήρα του έχουν διαμορφωθεί Studios και Suites με σκοπό να προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής. Η πέτρα και το ξύλο συνδυάζεται με τα γήινα χρώματα και μαζί με τα αναμμένα τζάκια που υπάρχουν σε όλα τα δωμάτια δημιουργείται αίσθηση οικειότητας και χαλάρωσης. Η φιλόξενη ατμόσφαιρα, οι άνετοι και καλόγουστοι χώροι δημιουργούν το καλύτερο καταφύγιο για απόδραση από την καθημερινότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΩΙΝΟ
ΝΕΑ
  • 15/03
    2017
    ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ! Φέτος, η Άνοιξη στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού ήρθε μαζί με πολύ φρέσκο χιόνι.Όλες οι πίστες είναι «φορτωμένες» και φαίνεται ότι το Πάσχα θα απολαύσουμε το αγαπημένο μας άθλημα με τις…
  • 30/11
    2016
    Ο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ! Τα πρώτα χιόνια στο βουνό μας είναι γεγονός! Ελπίζουμε να συνεχιστούν όλο το χειμώνα ώστε να τα χαρούμε όλοι!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ